Colofon

PERSOONLIJKE DANK GAAT UIT NAAR :

Webmaster Roel Koster van Twice Music, die deze site mogelijk gemaakt heeft; daarnaast ook Stefan Schipper als vakfotograaf.
Ook ben ik alle mensen dankbaar die dit schilderproject mogelijk hebben gemaakt:
Mart en Willeke Werkman, Rob van Zwol, William Snippe, Mireille de Carpentier, Jan Santman, Jelle van Nijen, br. Andrew de Carpentier, Wim en Femmie van Reijn, Wilma Wagenaar, Henri J.M.Nouwen (overleden 1996) en last but not least mijn vrouw: Geertje voor de 20 jaar lange praktische planning en organisatie.

© copyright/pictoright 2015: Geertje de Carpentier.

Twice Music is intermediair voor een aantal gerenommeerde kunstenaars, waaronder de schilder Roger de Carpentier en mime speler Carlos Martinez (Spanje). Daarnaast is Twice Music uw aangewezen partner op het gebied van audio- en video opnames.  Twice Music produceert tevens CD's, DVD's en andere media dragers.

Stefan Schipper is de fotograaf van Twente. Hij is vele malen onderscheiden en had nagenoeg iedere bekende Nederlander wel een keer voor zijn lens staan. Schipper is de huisfotograaf van, hoe kan het anders, FC Twente. Vanzelfsprekend was hij degene die de schilderijen van Roger de Carpentier op de foto zette. 

Weblinks:

Kunstenaars kerkelijke kunst

Henri Nouwen